вторник, 30 август 2011 г.

Сватбено

Здравейте, момичета! Лятото бавно си отива, идва топлата есен, но сватбите продължават. В началото на септември моя колежка ще ходи на две сватби и ме помоли да ѝ направя пликове за пари. Първият ще ви го покажа сега, преди малко го завърших, а вторият малко по-нататък във времето. Голямо снимане падне. Жената ме помоли да се придържам към сребристото, а то как се снима?!!! Вътре вкъщи обиколих стаите да хвана светлината така, че да няма отблясъци, но не се получаваше добре. Накрая вън на двора мисля, че фотосесията ми успя. Използвала съм материали, стандартни за сватба, според мен - нежни и красиви хартии в бяло и сребристо и отново направих цветето от миналата ми публикация, но този път с ембосинг пудра сребърно и спестих големите листа, защото натежаваха, а добавих по-тесни и по-нежни. Мисля, че се получи, вие ще кажете как изглежда през вашия поглед. Между другото, според новия правопис всички форми на "вие", независимо дали се обръщаме към един човек или към много хора трябва да се пишат с главна буква. Това за сега ми е много непривично, толкова време "Вие" използвахме за учтивост, но това е друга тема на разговор. Ето и моя плик:


Толкова за сега от мен. Лека и приятна вечер Ви желая!

четвъртък, 25 август 2011 г.

Цвете за Деляна и Картичкофурии

Здравейте, мили дами! Ето я моята картичка за Деляна по случай рожденият ѝ ден. Знам, че тя обича рози и затова и аз ѝ подарявам една в картичката си и ѝ пожелавам още веднъж всичко най-хубаво!

 
 
 
Posted by Picasa
Тази картичка ще включа и в КП №80 "Цветя и/или заврънтулки". Цветето е изработено от паус. Използвах печат "Направи си сам роза" и перфектни перли "розово". Основата е ленена дизайнерска хартия. Рамката в средата е готов елемент и върху нея поставих надпис от гореспоменатия печат. Това е за днес от мен. Желая ви хубав и творчески летен ден!

събота, 6 август 2011 г.

Парти за рожден ден

Момичета, обърнете внимание на Деляна - Слънчев лъч! Приготвила е страхотен подарък за наближаващия си рожден ден. Станете последовател, ако не сте го направили до сега, сложете линк към нейната публикация - покана за парти, пригответе ѝ картичка и... готово!http://www.blogger.com/img/blank.gif Ето подаръкът, който е приготвила:


Късмет на всички!