вторник, 29 ноември 2011 г.

Коледно с коледни звезди

Здравейте, мили момичета! Толкова много коледно настроение и блясък по вашите блогове, че не издържах на тази коледна еуфория и аз реших да сътворя нещо за една приятелка. Трябваха ѝ идеи за коледна украса във връзка с благотворителен базар в детската градина, в която работи. Освен тях ѝ подарих и тази коледна картичка за базара. Много исках да изпробвам коледната звезда и останах доволна от резултата. Без да претендира за нещо особено, картичката, мисля че се получи добре, а получателката ѝ остана очарована и каза, че няма да я предостави на базара, а ще ѝ краси групата, в която работи. Нямах намерение да правя картичка. Бях решила да направя различни по цвят коледни звезди и да ги дам на жената да ги използва както иска, ама то нашето, хоби като хоби ли е ...зарибявка голяма! Та като почнах да изрязвам звездите, че като реших и релефната папка да ползвам, че накрая реших, че приятелката ми може и да не комбинира отделните елементи както трябва и направо сглобих картичката. И понеже всичко подлежи на оценка от съпруга, а той каза, че бялото му идвало малко в повече и ако няма добро осветление надписа се губи, то използвах и дистрес мастило. В крайна сметка се получи това, което ви показвам.http://www.blogger.com/img/blank.gifhttp://www.blogger.com/img/blank.gif


Пожелавам ви много творческо коледно настроение и до скоро!
П.п. Забравих да кажа, че картичката отива в Предизвикателство №1 на Краси "Тиха нощ, свята нощ".

петък, 4 ноември 2011 г.

Есенна картичка с тиква

Здравейте, мили дами! Отдавна не съм се вестявала насам, но пусто време, все не ми стига за любимото хоби! Или ще помагам на седмокласника, или малкият иска внимание и игри, изобщо, това да си мама и децата ти да имат почти 10 години разлика хич не е лесно! Тати и той се включва, ама той не е мама! В края на деня, който е около 23 или 24 часа съм грохнала. Най-накрая спретнах една есенна картичка за големия ми син. Той ходи на курс по английски и там празнуваха Хелоуин. Беше решил да подари нещо на госпожата си и ме помоли за картичка. Та на няколко пъти, с известни прекъсвания от по ден-два, се получи ето това.

Тук използвах новата си придобивка - Sizzix машината. Цветята и листата са изрязани с нея, фонът зад саксията също е правен с нея, печатът е дигитален и съм го оцветявала с акварелни моливи, останалото - въпрос на фантазия. Между другото картичката още не е подарена, защото не можа да стане навреме, така че ще чакаме вторник, когато е следващия час по английски. Дано да се хареса на преподавателката. Това е от мен за сега и не знам до кога! Лека вечер на всички и много творческо вдъхновение!