неделя, 22 юли 2012 г.

Magic box за сватба

Здраво ме е подела сватбената вълна. Този път, обаче, си пожелаха кутийка с изненада. Много харесвам тези експлоадиращи кутийки, които крият в себе си красиво цвете, бужу или цял букет, както се получи при мен. Приятелка ми я поръча за нейна много близка, на чиято сватба не могла да отиде, но искаше да я изненада приятно, като ѝ подари нещо, което ще остане мил спомен на младото семейство. Много ми се искаше да изработя нещо специално, което да съдържа по-малко готови елементи и повече ръчна изработка. Вложих много любов, търпение и желание и тъй като ми беше предоставена "сладка самота",/както се пее в една песен/, потънах в творческо усамотение. Не предполагах, че ще ми отнеме толкова много време! Почти цял ден! Имам си един особено любим печат - роза, който реших да използвам. Всички цветя са направени с него и дистрес мастило -махагон и изрязани. Другото е перлен картон, дизайнерска хартия, папки за релеф, перли и фантазия! Сега ще ви покажа малко повече снимки от обикновено, но се постарах да заснема кутийката от всички ъгли.
Това е за днес от мен. Лек ден ви желая!

7 коментара:

  1. Веси, творческото усамотение е имало прекрасен резултат - букетът-изненада е разкошен и с тези летящи пеперуди се е получило страхотно!

    ОтговорИзтриване
  2. Веси, прелестна е! Наистина изглежда доста трудоемка, но резултата си заслужава!

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасна цветна изненада!

    ОтговорИзтриване
  4. И-ха, старшно добре се е получила! Цветята са зашеметяващи !

    ОтговорИзтриване
  5. Фантастична е! Жалко е наистина, че отнемат толкова много време, но затова пък са толкова ефектни! Цветята са се получили супер, както всъщност и цялата кутийка!

    ОтговорИзтриване
  6. Прелестна е! Истинска цветна феерия!Поздравления!:)

    ОтговорИзтриване