сряда, 17 ноември 2010 г.

Коледен Мечо с подаръци

Коледната вълна заля и мен, а и трябваше да пробвам новите си придобивки и някои,купени по-рано, които чакаха да им дойде времето. За първи път работя с акварелни моливи - голямо удоволствие. Специалните четки от "Двете елши" свършиха страхотна работа. Печатът, то се вижда, е страшно сладурски. Елхичките първо ги нарязах с къдрава ножичка, после всеки елемент от тях беше минат през уреда, който придава ефект "вълнички". След това ги "ембоснах" в бяло и накрая се накиприха с натрошено кадифе - коледно зелено. Снега направих от бял паус чрез топъл ембосинг и бяла ембосинг пудра,като използвах короната от печат с дърво. В къщичката няма нищо особено, освен деца, жадуващи подаръци, но те не се виждат./Лесно може да си ги представите - има ги във всеки дом!/ Картичката е подарък за моя приятелка. Желая на всички хубав и усмихнат следобед! Благодаря, че ми обърнахте внимание!

12 коментара:

  1. Много сладка картичка - елхичките, мечето, снега, обзема ме наистина подаръчно настроение!

    ОтговорИзтриване
  2. Идеята ти е много интересна с придаването на обем на слоеве, а Мечо е голям сладуран. Браво, много е хубава картичката.

    ОтговорИзтриване
  3. Ееееех, само ще си мечтая и аз да се науча на този ембосинг.....Ти си невероятна и правиш всичко супер!

    ОтговорИзтриване
  4. Весиииии, браво. Много нежна коледна картинка. Иде ми да се присегна за един подарък и да вляза на топло в къщичката. А за топлия ембосинг какво да кажа? И аз много го обечам, а на теб ти се е получило отлично. Поздрявявам те за интересната хрумка.

    ОтговорИзтриване
  5. Честити нови придобивки, Веси! Личи си колко са те вдъхновили :). Много сладурска картичка!

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря, момичета за милите думи! На Цвети искам да кажа, че това предаване на обем чрез слоеве не съм го измислила аз. Някъде из картичкофурийските блогове има схема с размерите / мисля, че беше в блога на Гери от Елшите/. Останалото е въпрос на въображение.

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотна е картичката. Много красив се е получил ембосинга.

    ОтговорИзтриване
  8. Прекрасна е, Веси! Толкова красива 3D картичка, истинска приказка от картон и паус.

    ОтговорИзтриване
  9. Много сладко, заснежено, като зимна приказка е. :)

    ОтговорИзтриване
  10. Много красива 3D картичка, Веси! Поздравления!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Много сладка е станала картичката :)

    ОтговорИзтриване