четвъртък, 7 април 2011 г.

Любовно послание за рожден ден

Мили дами, навестяващи моя блог, тук съм! Знам, че рядко се появявам и изчезвам за дълго, но какво да се прави, ежедневие! Сега ви показвам какво спретнах вчера по поръчка на приятелка за любимия мъж на нейна позната/...е, дълго стана, но така е/, който скоро има рожден ден. Тъй като не познавам въпросната дама и любимия ѝ, попитах какво горе-долу да представлява картичката и след като разбрах, че става дума за влюбен романтичен мъж и тъй нататък се получи ето това:






Трябваше да има сърце, рози, по възможност нещо лъскаво, което спестих, за да не стане кич. Много не си падам по сърцата, но цветята ги обичам! Благодаря на Rumilina за линка, който е дала към руския блог на Катерина, в който видях розите, които изработих за тази картичка. Много ми се искаше да ги изпробвам. Изработени са от амбалажна хартия, листенцата и клонките- също. За съжаление не се вижда добре дизайнерската хартия, върху която лежи сърцето. Тя е нежно зелена с бели клонки от листа. И тъй като получателят на картичката е мъж се спрях на тези цветове - кафяво, шоколадово кафяво и зелено. Ще включа картичката при Елшите за новото им предизвикателство, при Доника и в Крейзито също. Благодаря за отделеното внимание, мили дами!

11 коментара:

  1. Розите наистина са много ефектни и изглеждат като истински. С това голямо сърце картичката си е точно за някой, който влюбен! ((:

    ОтговорИзтриване
  2. И на мен много ми харесват цветята. Много нежно си ги съчетала със сърцето.
    Благодаря ти, че ги сподели с нас в The Crazy Challenge!

    ОтговорИзтриване
  3. Розите са уникални, харесва ми цялостният ефект на картичката :) Мога да ти дам идейка следващия път да снимаш без светкавица, за да се открои светлият фон (при мен само това помага).

    ОтговорИзтриване
  4. Веси, много хубава картичка. Съчетанието на цветовете много ми харесва и розите също. Поздрави.

    ОтговорИзтриване
  5. Много стилна е станала. Всички присъстващи елементи са си на мястото според мен! Харесва ми !

    ОтговорИзтриване
  6. Много е хубава и много оригинално сърчице!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Още като видях картичката (първо видях картичката, после прочетох публикацията) се канех да те попитам дали сама си правила розите - страхотни са!

    ОтговорИзтриване
  8. Веси, типично в твоя стил, рядко се появяваш, но качествено!

    ОтговорИзтриване
  9. Много красива е станала картичката! Ще потърся линка за розите - много ми хареса как си ги направила.

    ОтговорИзтриване
  10. Весе! Много ми харесва това любовно послание! Сърцето е великолепно, а розите си ги изпипала!Браво! Успех в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване
  11. Много красива картичка ! И розите са уникални :)

    ОтговорИзтриване