неделя, 10 юли 2011 г.

Сватбена кутийка

Здравейте, момичета! Вчера, на 9 юли имаше сватба и предния ден вечерта лелята на булката ме помоли да ѝ направя нещо, в което по интересен начин да поднесе благопожеланията си към младоженците, както и паричен подарък. Тук на помощ ми дойде урока на Дани за кутийката-сърце. Все се чудих кога да я изпробвам и ето! След няколкочасово майсторене по нощите, /защото малкият ми син не ми даде възможност за това преди да заспи към 23 часа/ се получи това, което ви представям. Използвах красотата на самата хартия. На снимките не си личи много блясъка, нито ембосинга на хартията, но тя самата е толкова красива, че семплата украса от моя страна, мисля че беше съвсем достатъчна. Не разполагах и с дантела, за да прикрия ръбчетата на сърцето, но от долната страна залепих маргаритки и се получи много нежно. Отгоре не ми допадна такава украса и ръбчетата ги оставих така, макар че леко се вижда, че горното сърце трябва да е с около половин мм по-голямо, за да покрие до където трябва. За отдолу се отнася същото. Е, при следваща изработка вече ще ми е за урок това.Благодаря за вниманието!

15 коментара:

 1. Хартийката наистина е много хубава.
  Съмнявам се някой друг да е забелязал "дефектите". А и без гафове как ще си проличи, че е ръчна изработка :-)

  ОтговорИзтриване
 2. Нинка, права си. Утре ще чуя отзивите.

  ОтговорИзтриване
 3. И на мен много ми харесва!

  ОтговорИзтриване
 4. Чудесна е кутийката и посланието, което си навила на такова красиво руло също много ми харесва!

  ОтговорИзтриване
 5. Веси,много е нежна! Хартията е красива и ефектна!Получила се е елегантна сватбена кутийка!

  ОтговорИзтриване
 6. Веси, много е нежна и красива! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 7. Много елегантна кутийка-сърце :)

  ОтговорИзтриване
 8. Толкова е красива, нежна, елегантна и прекрасна, че се съмнявам някой да се вгледа в този 1мм! Справила си се страхотно! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 9. Very pretty thanks for joining us at CRAFT this week.

  Kerry

  ОтговорИзтриване
 10. Страхотна кутийка, много елегантна :)

  ОтговорИзтриване
 11. Great project , thank you for joining us at CRAFT Challenge this week and good luck! Don't forget to check back with us again on Thursday for our new challenge and to check if you have won or made our Top3.

  Jo and Tigerlover.

  ОтговорИзтриване
 12. Сигурна съм,че точно ръчната изработка е оценена достойно,поздрави и от мен!!!Хубав ден!

  ОтговорИзтриване
 13. Разглеждах блога ти и тази кутийка много ме впечатли ! Страхотна е ! И с тази нежна розова пеперуда отгоре , направо не мога да откъсна очи от нея :)

  ОтговорИзтриване