петък, 4 ноември 2011 г.

Есенна картичка с тиква

Здравейте, мили дами! Отдавна не съм се вестявала насам, но пусто време, все не ми стига за любимото хоби! Или ще помагам на седмокласника, или малкият иска внимание и игри, изобщо, това да си мама и децата ти да имат почти 10 години разлика хич не е лесно! Тати и той се включва, ама той не е мама! В края на деня, който е около 23 или 24 часа съм грохнала. Най-накрая спретнах една есенна картичка за големия ми син. Той ходи на курс по английски и там празнуваха Хелоуин. Беше решил да подари нещо на госпожата си и ме помоли за картичка. Та на няколко пъти, с известни прекъсвания от по ден-два, се получи ето това.





Тук използвах новата си придобивка - Sizzix машината. Цветята и листата са изрязани с нея, фонът зад саксията също е правен с нея, печатът е дигитален и съм го оцветявала с акварелни моливи, останалото - въпрос на фантазия. Между другото картичката още не е подарена, защото не можа да стане навреме, така че ще чакаме вторник, когато е следващия час по английски. Дано да се хареса на преподавателката. Това е от мен за сега и не знам до кога! Лека вечер на всички и много творческо вдъхновение!

8 коментара:

  1. Интересна, нестандартна, просто красива! Харесва ми! Радвай се на времето прекарано с дечицата, като порастнат ще ти липсват тези занимания!

    ОтговорИзтриване
  2. Интересна и оригинална картичка!

    ОтговорИзтриване
  3. Веси, справила си се чудесно с поставената ти задача! Картичката е просто разкошна и много оригинална! И напълно те разбирам за липсата на време. И при нашите деца разликата е голяма и всяко си изисква внимание за отделни неща, госпожицата напоследък все повече ме ангажира, но пък това няма значение. Докато пораснат ще е така, после като си хванат всеки своя път, ще ни липсват точно тези моменти и тогава в къщите ни ще бъде доста често прекалено тихо, прекалено чисто, прекалено подредено. За това им се наслаждавайте сега, а за хобитата ще си открадват оттук-оттам по малко време и ще си доставяме и такива удоволствия!

    ОтговорИзтриване
  4. Бързата работа, срам за майстора! В последното изречение "открадват" да се чете "открадваме".

    ОтговорИзтриване
  5. Радвам се, че се появи. Беше ми домъчняло за теб.

    Сигурна съм, че картичката ще се хареса - много е стилна и оригинална.

    ОтговорИзтриване
  6. Много оригинална картичка, със сигурност преподавателката ще я хареса. На мен много ми хареса :)

    ОтговорИзтриване
  7. Здравей Веси, първо за картичка -цветовете са много есенни и свежи, харесва ми и сгъването и. Сигурна съм, че ще зарадва госпожата, за която е предназначена.Честито и за машинката със здраве да си я ползваш. Ще ти върши чудесна работа. А за това че може да си ме видяла сигурно съм била аз. Точно тогава бях в Казанлък и имахме работа до Есен. Имам голямо желание да си направим една предколедна работилничка само за нас или и за други желаещи, сигурна съм, че и лили ще дойде, но не мога да измисля място. Ако тази събота и неделя ако идвам към Казанлък може да ти се обадя. Приятна нова седмица.

    ОтговорИзтриване
  8. Веси, картичката ти за госпожата е чудесна!Толкова есенна и толкова оригинална като сгъвка.Листенцата са чудесни и..изобщо..личи си,че с голямо старание е правена картичката..
    Да ти е честита новата придобивка - моята е голяма занимавка не само за мен, но и за дечицата в къщи..предполагам и при вас е така..
    Радвам се,че се появи отново...липсата ти се усещаше.Сега живот и здраве с повече помощници.. :)
    Разбирам те за липсата на време за хобито, но..наистина децата са най-важни и времето с тях никога не достига, но съм сигурна,че няма да съжелаваш за нито един миг от тези в които сте били заедно..
    Моите малките също са с големи разлики и..всяко с неговия си режим и с неговите си нужди.., а големите пък ми бяха породени, и..там също не беше лесно..Сега обаче, като не са покрай мен, много ми липсват, та..гледам поне с малките да съм максимално..Времето така лети..А хобито..важното е да те разтоварва и да ти носи удоволствие..-когато и колкото време имаш за него, все е откраднато :)
    Успех пожелавам на седмокласника ти (леле..другата година и аз ще си имам седмокласник :) ).. а като си спомня какво напрежение е за всички в къщата...от сега си представям аккво тичане ще е покрай него..

    ОтговорИзтриване