неделя, 11 декември 2011 г.

Коледна картичка за рожден ден

Здравейте, момичета! Днес ще ви покажа една картичка за рожден ден. Моя позната ме помоли да направя честитка за рождения ден на нейната шефка. Искаше да е нещо стилно и тъй като рожденият ден е малко преди Коледа, то свързах двата празника в картичката чрез една коледна звездичка в цвят шампанско. Използвах готова основа за картичката, която си намерих в един магазин за дрехи - втора употреба. Какво ли няма в тези магазини! Изскачат най-различни "съкровища" за такива като нас. Малко печатът ми излезе по-блед, но го правих с дистрес мастило и за да не го размажа май не си прецених добре натиска. Като цяло, обаче, много си харесвам картичката. Ето я и нея:







Лека вечер и успешна седмица на всички!

П.п. Дружките ми от инициативата "Предай нататък" да не си мислят, че съм ги забравила! Очаквайте включване на тема "Коледни изненади"!

12 коментара:

  1. Чудесна е станала картичката ти! Основата е великолепна!

    ОтговорИзтриване
  2. Интересна рожденска картичка! тези цветове много ми допадат! Супер съчетание! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Обичам карирано, а твоето е наистина стилно и усещам как съвсем скоро ще има една ухилена до ушите шефка!:) Вчера гледах розови коледни звезди в един магазин.. и сякаш ми харесаха дори малко повече от червените:)

    ОтговорИзтриване
  4. Допада ми,особенно коледната звезда. Много е нежна.

    ОтговорИзтриване
  5. Веси, страхотна картичка! Коледната звезда е тоооолкова нежна в тези цветове! Прекрасна! А надписа на мен ми се връзва мноооого с карето, което си избрала за фон! Те по принцип надписите, отпечатани с дистрес мастило не са толкова плътни като при използването на останалите мастила. Перфектно е така!

    ОтговорИзтриване
  6. Леле, каква дата съм сложила! Жената ще припадне като я види - 1911 година! Добре, че има доста време да дам картичката!

    ОтговорИзтриване
  7. Чудна е, веси - много коледна!!!! А датата лесно ще подмениш - на всички ни се случват такива неща понякога.

    ОтговорИзтриване
  8. Веси, извинявам се за малката буква в името ти - неумишлено, просто поради бързото писане! Поздрави и прегръдка!

    ОтговорИзтриване
  9. Много е хубава! А картона да разбирам ли, че е плат или не съм разбрала правилно? Но ефекта е супер!

    ОтговорИзтриване