събота, 24 декември 2011 г.

Коледно

Здравейте, момичета! Днес ще ви представя една малко по-различна публикация. По-различна е, защото ще ви покажа няколко картички, изработени от моите ученици, които са в 3 клас, за благотворителен базар в училище, на който се събират средства, които предоставяме на Дом за деца "Мария Луиза" в село Бузовград. Това извършваме вече от няколко години и стана като традиция в нашето училище. Предоставих на малчуганите част от моите материали - печати, перфоратори, натрошено кадифе, течни перли, а те, заедно с моя помощ направиха картичките. Бяха много щастливи, защото колегите толкова много харесаха картичките им, че ги изкупиха още преди да стигнат до щанда!





















И още една картичка с Мечо, която ми беше поръчка за едно детенце.



След половин час идва Коледа и аз чакам да заспят всички вкъщи, за да подредя подаръците под елхата. Между другото желая на всички ви да бъдете много здрави, защото от вчера съм повалена от някакъв вирус и се чувствам ужасно! По-важното е, че момчетата са здрави и дано да не се разболеят и те! Пожелавам ви още весели да са всичките ви празнични дни и Новата година да бъде много успешна във всяко едно отношение и много щастлива!

13 коментара:

  1. Честита Коледа, Веси, не се давай на вируса! Картичките на твоите дечица са великолепни и направени с такава красива цел, несъмнено са донесли много удовлетворение на самите деца и на тези, които са си ги купили!

    ОтговорИзтриване
  2. Не му се давай на този лошия, Веси!Стъпи му на врата и му кажи да се маха!
    А картичките са правъзходни! Браво на децата!!!
    Честита Коледа!

    ОтговорИзтриване
  3. Весели, забавни, различни и много красиви са картичките ти, Веси! Оздравявай бързо за да се насладиш на празниците с любимите ти хора!

    ОтговорИзтриване
  4. Честита Коледа, Веси!Здраве и късмет през Новата година! Специални поздравления на децата за красивите картички, които са сътворили!

    ОтговорИзтриване
  5. Децата са се справили блестящо! Весели празници, Веси и да се оправиш бързо!

    ОтговорИзтриване
  6. Браво на децата! Справили са се страхотно!
    Весела Коледа, Веси! Бързо да се оправяш и много весело посрещане на НГ!

    ОтговорИзтриване
  7. Честита Коледа, Веси! Много здраве и щастие на теб и цялото ти семейство! Много добре са се справили учениците ти!

    ОтговорИзтриване
  8. Честито Рождество Христово, Веси! Надявам се вече да си се справила с вируса! Да сте живи и здрави цялото семейство! Поздравления за коледния базар! Ние също правихме базар и децата се постараха много. Весели празници!

    ОтговорИзтриване
  9. Честита Коледа , Веси ! Пожелавам ти щастие , късмет и любов ! :)

    ОтговорИзтриване
  10. Веси, желая на теб и на семейството ти здраве, късмет и благодатна нова година. Весели празници !

    ОтговорИзтриване
  11. Честита Коледа, Веси !Много усмивки и сбъднати желания! Браво на малчоганите :)

    ОтговорИзтриване
  12. Браво на децата! Весели празници на всички ви и бъдете здрави!

    ОтговорИзтриване
  13. Веси, надявам се, че си му видяла сметката на вируса и от тук нататък-само здравве:) Поздравления за прекрасната работа , която сте свършили с децата-показала си им,че могат да правят добро-какво по- красиво от това!
    Весели празници и здрава и щастлива Нова година!

    ОтговорИзтриване