неделя, 28 април 2013 г.

Идва Великден!

Здравейте, сладурки! Честита Цветница на всички! Здрави и щастливи бъдете! В този прекрасен априлски ден, в унисон с разцъфналите цветя и свежата зеленина и аз седнах да сътворя един венец за моя сродна приятелска душа, чието мнение много ценя и знам, че винаги ще бъде искрена в преценката си. Леле, какво дъъълго изречение написах! Още сега да кажа - много си го харесвам този венец! Направих го на един дъх, не че не ми отне няколко часа работа, но всичко ми идваше отръки, както казват старите хора. Използвах новите си шаблони за цветя, закупени по време на Картичкофурийската ни среща в Стара Загора и няколко от фините малки копченца, подарък към едното крафт списание. Мисля, че идеално изпълняват ролята си на тичинки. И , разбира се, на първо място с мисълта за човека, за когото е предназначен. И тъй като и тя е слънчево момиче, като мен, бях сигурна, че този венец ще ѝ хареса. Но, стига приказки, ето го и него: На първата снимка е недовършен, а на втората го сложих в готов вид на една колона да видя как стои. Доволна съм - грее като слънчице! Лека нощ и успешна нова кратка седмица!

5 коментара:

 1. Веси, чудесна декорация! Много настроение и усмивки предизвиква!

  ОтговорИзтриване
 2. Веси, страхотен е! В него си събрала свежестта и пъстротата на пролетта и това радва окото и създава прекрасни емоции!

  ОтговорИзтриване
 3. Много свеж венец! Съвсем като събуждащата се природа :-)

  ОтговорИзтриване
 4. Наистина е слънчев!Чак ми се прииска и аз да си направя! :)

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря за това,че в очите ти съм слънчево момиче,Веси!Но слънцето днес ми донесе отново ти,в съчетание с дъхава зелена трева,пъстри цветя и събудила се пролет!Великденският венец е направен специално за мен и то с явното ти голямо желание и вдъхновение...С нескромност си мисля,че най-хубавите неща правиш точно за мен:)Благодаря ти за желанието да доставяш наслада и красота в дома ми!Бъди неизчерпаема на идеи и творчески пориви!

  ОтговорИзтриване