четвъртък, 7 юли 2011 г.

Бебешка картичка за Мира

Здравейте, мили дами!
В последните дни съм една много щастлива леля - имам племенница! Толкова го чакахме това момиченце! На 2 юли се роди една малка сладка Мира. Аз, като майка на две момчета и един племенник, бях много щастлива, когато разбрах, че сестра ми чака момиченце. Днес взехме бебето от болницата и цял следобед му се радвахме. После нашето семейство се прибра у дома, а майката, таткото и баткото, заедно с бебето ги оставихме да си почиват. За да бъде събитието отбелязано както трябва трябваше да има и поздравителна картичка. Ще я видите по-долу. Това е една от най-трудните ми картички. Отдавна бях харесала този печат, после го оцветих и до тук. Главата ми се изпразни и никаква идея за декориране, която ми минаваше през главата не ми допадаше. Не исках традиционните розови нюанси и понеже бебето от печата е на горски фон се спрях на по-земни цветове. После всичко си дойде на мястото от само себе си. Много благодаря на Лара за красивото стихотворение. Взех го от нейния блог. Така се получи моята картичка за майката и таткото на бебето, които останаха очаровани. Аз също си я харесвам много, защото посланието, което носи е от цялото ми сърце!








В суматохата и бързането забравих да снимам гърба на картичкта. Отзад има джобче, в което сложихме паричен подарък. Това е от мен за сега. Благодаря за вниманието!

9 коментара:

  1. Красива е! И картичката и Мира! Здраве и късмет й желая! Прекрасно детство, слънчеви усмивки и Господ да я закриля в земните й дела!

    ОтговорИзтриване
  2. Да е жива и здрава малката Мира и да носи радост на всички около нея!

    ОтговорИзтриване
  3. Веси, честита племенничка! Сладурката Мира да расте весело и жизнерадостно дете и да радва всички!
    Картичката е много слънчева и хубава. Би ли споделила сайта с това печатче, предварително Благодаря:)))

    ОтговорИзтриване
  4. :)малките сладурчета са най-истинското .... те ни носят надежда и упование .... да ви е здравичка ... ,а картичката е страхотна :)свежа и цветна:)

    ОтговорИзтриване
  5. Веси,да ви е жива и здрава малката Мира!Разкошна картичка,поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  6. Веси, честита племенничка! Да расте здраво, усмихнато момиченце и нека изживее едно вълшебно, безгрижно и незабравимо детство! Картичката е прекрасна и с много емоционален заряд! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  7. Веси, да ви е жива и здрава принцесата - винаги много да ви радва и радости гордост да ви носи! Много свежа картичка е станала - като за свеж и жизнерадостен повод! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  8. Ами поздравления, Веси - да е здрава и щастлива новородената ти племенничка, и да радва голямото ви семейство! Картичката е много свежа :)

    ОтговорИзтриване
  9. Веси,браво на тебе! Хем леля, хем и майсторка на картички!И бебето сладко, и картичката! Да сте живи и здрави!

    ОтговорИзтриване