сряда, 4 април 2012 г.

Пролетно

Здравейте на всички момичета, погълнати от хартиеното вълшебство! След малко повече от два месеца се появявам отново. Причини за липсата ми - колкото щеш! Някои бяха технически, други - не особено радостни, но както и да е, в определени настроения няма да изпадам. Ще ви покажа какво съм сътворила отпреди месец насам, както и по-скоро. Преди една седмица ми поръчаха картичка за рожден ден на дама, която навършваше 60 години. По начина, по който ми описаха жената, ми се искаше да направя нещо свежо и цветно. Получи се това:
Доста време ми отне изработката на около тридесет картички за Осми март, предназначени за любимите мами на децата от два класа в училище. Ето две от тях. Останалите са подобни.
След като и майките на децата и рожденичката си харесаха много картичките, то за мен остана удовлетворението от добре свършената и с огромно удоволствие работа!

6 коментара:

  1. Веси, чудесно завръщане.Много нежни картички си сътворила, а твоите ученици са големи щастливци:)
    Предполагам, че мамите им са били очаровани. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Веси, много са красиви картичките - тези за майките са чудно свежи! Обаче картичката за рожденичката направо ме грабна много! Толкова е красива!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Веси, старахотна цветна градина си сътворила - радост за окото, толкова пролетно и цвенто :) Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много ми хареса втората картичка, обичам тези цветове!
    Весело посрещане на празниците!

    ОтговорИзтриване
  5. Много са красиви картичките! Готова си за нова серия картички - свежи и обновени! Гледай само напред и бъди вдъхновена!

    ОтговорИзтриване
  6. Дааааааааа, много е хубава! Благодаря за споделянето!

    ОтговорИзтриване