понеделник, 17 юни 2013 г.

Първи стъпки.

Здравейте! Днес ще ви покажа първите си стъпки в декупажа. Ще кажа само, че много ми хареса и че няма да са единствени и последни. Една, на пръв поглед, обикновена дървена кутийка се превърна в кутийка за бижута с романтичен привкус. Ето я и нея:
Декупажът е само върху капака на кутийката, а долната част е състарена. Ефектът изключително много ми харесва. Е, има си и несъвършенства, но като за първи път съм доволна. Красивото колие, което съм снимала с кутийката, е излязло изпод талантливите ръце на Нети - Венета Русинова, а аз съм горд негов притежател. Това е за днес, мили дружки. Похвалих ви се и съм доволна! Лека, приятна и ползотворна нова седмица!

5 коментара:

  1. Трябва да кажа, че ако не бях прочела, нямаше да разбера, че за теб това е началото в декупажа.Със здраве и удоволствие да си използваш кутията:) А декупажът е наистина е напълно поглъщащо и силно зарибяващо занимание, така че ще поглеждам за още нещица при теб:)
    Светла и усмихната седмица и на теб!

    ОтговорИзтриване
  2. Весииииииии, страхотно е!!! Щом това е първият път, то явно ти идва отвътре. Много ми харесва и цветово и начина на изпълнение и капака и състарената долна част. Имам чувството, че кутията и бижуто са създадени едно за друго... Не се отказвай и очаквам още красоти!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна 'къщичка' си направила за това красиво бижу! Много ми хареса винтидж излъчването на кутията! Просто е великолепно, толкова харесвам този стил!

    ОтговорИзтриване
  4. Уау, щом това е първи опит, не знам какви ще са следващите! Кутията изглежда прелестно. Браво. И бижуто е прекрасно :)

    ОтговорИзтриване
  5. Това щом са първите стъпки, незнам като утъпкаш цяла пътека :) Прелестна е кутийката. Декупажа е нещо, от което постоянно бягам, но много се възхищавам. Ще те следя с удоволствие да разбера какво още ще сътвориш.

    ОтговорИзтриване