събота, 10 август 2013 г.

Сбъдната мечта в розово.

Здравейте, сладурки! Тук съм с нещо ново, нежно и розово - кутия за момичешки бебешки съкровища. Преди няколко дни се появи първото детенце на едно младо семейство и донесе много радост на всички близки. Гордият татко ми е братовчед, а щастливата му спътница е вече мама. Като видях бебето за първи път на снимка ми стана тооолкова хубаво...Едно сладко малко момиченце, носещо красивото име Виктория - сбъдната мечта в розово. Нямаше как, най-после и на мен се отдаде случай да направя кутия за бебешорката по оригиналната рецепта на Роси - Goldie. През цялото време докато работех си представях нежното личице и русата косичка на малката госпожица. Няколко дни подред умувах как да изглежда кутията и в процеса на изработването някак си всичко се нареждаше само. Кутията заприлича на горско-морска приказка в розово. Исках да има и цветя, и пеперуди, и сладки малки картинки, всичко, от което малките момиченца изпадат във възторг. И понеже е август, и понеже е време за море, затова и русалките-орисници присъстват. Виктория в момента не би се заинтересувала от въпросната кутия, но надявам се майка ѝ да я хареса. Ето я: Приятна вечер на всички и до скоро!

3 коментара:

  1. Веси, много са сладки русалките и кутийките са станали много симпатични!
    Да е жива и здрава малката кукла!

    ОтговорИзтриване
  2. Личи си колко емоция си вложила в изпълнението - станали са невероятно сладки. Няма как ад не ги харесат и ще останат прекрасен спомен.

    ОтговорИзтриване
  3. Ехаа, колко е бонбонена :)) Обичам момичешки неща... Веси, поздрави за изпълнението- чудесна е! Всичко най-хубаво и на малката госпожица :))

    ОтговорИзтриване