понеделник, 12 август 2013 г.

Ръчноизработени цветя плюс дистрес мастила равно на винтидж излъчване.

Здравейте, пак съм тук! Прескачам от бебешка на сватбена вълна. Имах поръчка за сватбен комплект от една моя позабравена дружка, с която не сме се виждали много отдавна. Най-хубавото, обаче е, когато ти се обади близък човек и разбереш, че с интерес е следил творчеството ти, макар и от разстояние и че това, което правиш му харесва и ти се доверява напълно. Та и с мен така се случи. Трябваше да изработя картичка в кутийка и плик за пари за сватба на българи, живеещи в Бостън. Доста дълго умувах какво да бъде и след като дамата нямаше никакви претенции откъм цветова комбинация и остави всичко в моите ръце, аз, естествено наблегнах на любимата си техника - ръчно изработените цветя плюс дистрес мастила равно на винтидж излъчване! Ето го и сватбеният сет: Трябва да кажа, че лично аз, за себе, си съм доволна от това, което изработих. Дано и на поръчителката да се хареса, а и на младоженците също. Не съм използвала традиционното бяло, искаше ми се да е малко по-различно, елегантно, нежно и цветно същевременно. Дано съм успяла! И тази моя композиция отива при Картичкофуриите и КФП №180 на Роси Катрева и в CMC№27 "Your Favourite Embelishment".

9 коментара:

  1. Ех тези цветенца,прекрасни са станали ,наистина с винтидж излъчване,чудни са :)

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесен сватбен комплект! Много нежен и стилен!

    ОтговорИзтриване
  3. Весенце, страхотен комплект! Справила си се блестящо и съм сигурна, че и поръчителката и младоженците ще са доволни. Цветята много ми харесаха. Браво! Благодаря, че показа тези красотички при мен. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Пликчето е страхотно! Изключително нежно :)

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасен комплект! Благодаря ти, че го включи в предизвикателството на Card Mania! Успех!

    ОтговорИзтриване
  6. Hi! You have made some amazong cards! Really love them! That's why I'm sad to say that if you wanna join us at WOC, you have to have products from WOC and you have to backlink to our challenge.

    Best reagrds, Malin ♥

    ОтговорИзтриване
  7. Чудесна картичка, цветята са станали прекрасни!

    ОтговорИзтриване