понеделник, 16 септември 2013 г.

Подаръчета за първолачета.

Първи учебен ден, първа радост за най-малките! Пристъпили за първи път училищния праг, трескаво оглеждаха всичко в класната стая. След тържеството на двора и първият си проведен учебен час трябваше да има и награда. Наградата - совички, символ на знание и мъдрост, „подсладени“ с бонбони. Снимах ги в последния момент, на бюрото в класната стая, секунди, преди да влязат в опаковката, заедно с бонбоните. Идеята от тук, изпълнението - мое. Ето ги: Другото, което подготвих и което беше интересно и красиво, бяха едни птички по идея от Pinterest. И понеже хич не разполагах с време за снимки ги снимах направо в действие, на дъската. Ето и тяхното приложение: За тази вечер - толкова! Чао от мен!

8 коментара:

 1. Веси, със сигурност първолаците ще са в добри ръце! Совите са страхотни!

  ОтговорИзтриване
 2. Браво Веси много приятно си изненадала твоите пиленца:)Желая ти много много прекрасни моменти и усмивки и за напред.Совичките са невероятни!

  ОтговорИзтриване
 3. Веси, на добър час и на теб, и на първолаците! Поздравления за идеята и осъществяването й, малките със сигурност ще запомнят този ден за цял живот, а совичките ще им бъдат скъп спомен! Великолепни са и те, и пиленцата.

  ОтговорИзтриване
 4. Прекрасна идея и великолепно изпълнение! Поздравявам те!
  Благодаря за линка!
  Честита Нова Учебна Година!
  И наслука!

  ОтговорИзтриване
 5. Добрия сръчен човек!!!Колко щастливи хора има...всички които те познават!
  Нушито

  ОтговорИзтриване
 6. Добрия сръчен човек!!!Колко щастливи хора има...всички които те познават!
  Нушито

  ОтговорИзтриване
 7. Много красиви бухалчета децата сигурно са останали много изненадани.юкак са закрепени крилцата

  ОтговорИзтриване