неделя, 26 юли 2015 г.

Албум за момченце.

Здравейте, момичета и момчета, обичащи шумоленето и аромата на хартиите! Днес ще ви покажа албум за момченце, който правих с много голямо желание, както всичко, което правя, но този беше някак по-особен. Така го усещах. С красиви и нежни с детски мотиви хартии от същата серия, както този от предната публикация, но разработени в момчешки вариант. Клиентката искаше да е подобен и да е голям, да е интересен и да може да побере доста снимки от Светото Кръщение на малчугана, което е днес. Албумът съдържа 12 листа, размерът им е 21/21 см, придружен е от картичка и кутия. Има чисти странички, има и по-интересни странички. За съжаление времето, в което са правени снимките е времето, което ми остана за това, а то не беше най - подходящото - между 20 и 21 часа, когато буквално търсех светлината. Някои снимки са със светкавица, защото беше тъмно, а уви, това не е за предпочитане, но както и да е. Ето го и комплекта:
А тук е картичката, която е в съзвучие с цялата визия на комплекта, но за съжаление, представена от не много добра снимка. След забавата по направата на шейкър - звездичката, която напълних с мънички и сладки звездички и четирилистни детелинки, още по-забавно ми беше да „посипя“ със златни течни перли звезден прах около звездите, като преди да подредя всички елементи реших, че основата ми се нуждае от дообработване и със синия дистрес „Счупен порцелан“ стабилно подчертах небесното усещане:
Ето и албума по страници: Корицата е без много украси - красивата хартия и винтидж рамката са достатъчни сами по себе си да придадат стил и елегантност.
Първа страница - за снимка в близък план на новото християнче.
„Чиста“ страничка.
Страничка с джобче, в което има място за 4 снимки 10/15см, а може и още една да се залепи отгоре върху джобчето.
Следва най-обширната и функционална страничка в целия албум.
Тази част, която е привързана с лентата се разгръща и от двете ѝ страни може да се залепи по една голяма снимка 10/15см. Вътре в нея има място за тагове, защото е оформена като джоб.
Аз съм сложила два тага, на които също може от двете страни да се залепи по една снимка.
Вътрешната част е оформена като акордеон и събира общо до пет снимки- три от едната страна и две от другата страна, която остава отдолу.
Следващите странички - първата е „чиста“, а на другата има отново джобче с тагче за две големи снимки 10/15см.
Следва страничка с „водопад“ за четири снимки:
Страничка, върху която мястото за снимка е ограничено - в случая от звездички.
Следва една много интересна страничка. Двете звезди придържат „крилата“ на прозорче, върху което от двете страни има място за бележки.
Отдолу е скрит един таг, който може да побере снимки - една или две, размер 10/15см.
И оставащите до края на албума странички:
Задната корица на албума с нейната символика - малките обувчици, оставящи звездни следи.
Благодаря за посветеното ми време! Който стигна до края на тази публикация е герой! За мен беше удоволствие да ви я представя!

Няма коментари:

Публикуване на коментар