петък, 8 юни 2012 г.

Сватбено и още нещо

Здравейте, приятелки! Топло и слънчево е навън, даже горещо. Хубаво време за разходки, но и в къщи не е лошо. Днес ми беше последният работен ден. Вече съм в отпуска. У нас пък едно спокойствие, супер! Малкият ми син е на гости при баба си от една седмица, съпругът ми - по работа и само с баткото си правим компания, ама той нали е голям, гледа се сам и не ме ангажира почти с нищо. Такова нещо не ми се е случвало много, ама мнооого отдавна. И тъй като една позната ми поръча картичка за сватба реших да поработя върху нея. Жената държеше да е с младоженци и аз много благодаря на всички момичета, които ми изпратиха картинки! След оцветяването с акварелни моливи и тебеширени мастила ,/това имам/, все нещо не ми харесваше и най-накрая покрих целия печат с ефекта за стъкло. Така по-добре изглежда, по -наситен е цвета. Останалото е дизайнерска хартия и стенсил, който си бях купила отдавна и на който най-накрая му дойде времето. Леко дистресване оттук- оттам и... готово. Докато дойде време за снимки стана късно и излязох на двора. Малко различни изглеждат снимките вътре и вън на двора, ама който снима привечер - така е. Ето я и картичката: Много ми се иска да я включа при Картичкофуриите и Предизвикателството на Бисерка №122 "Шаби шик", но ако мислите, че е правена преди предизвикателството и не отговаря на изискванията, моля да бъде премахната. И сега продължавам на сватбена вълна. Преди седмица правих този плик за пари. Клиентката искаше да е по- изчистен и много си го хареса. Ето и още един плик, абитуриентски, моделчето на който видях и харесах при Ади Янкова, но малко промених. И накрая две картички за госпожите в детската градина: Е стига толкова, че стана доста. Лека вечер и приятни почивни дни!

7 коментара:

  1. Веси, страхотно си се спправила :)И трите картички са много хубави :)

    ОтговорИзтриване
  2. Веси, радвам се, че се появи и то с тооооолкова, толкова много все красиви проекти! Дано по-честичко имаш такива възможности!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря, момичета! Дано като съм в отпуска се появявам по-често тук. Извинявам се за разхвърляне снимки и текст в публикацията, но не мога да ги подредя. В черновата не са така, но защо така излизат не ми е ясно.

    ОтговорИзтриване
  4. Веси, страхотни красоти си натворила! Ще очаквам отпускарските товрения!

    ОтговорИзтриване
  5. Прелестни картички,Веси!Липсваше ни...

    ОтговорИзтриване
  6. Радвам ти се и благодаря за участието!!!Вдъхновена ваканция ти желая и повече възможности!!!!:))

    ОтговорИзтриване